Gastenboek

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
De velden met een * zijn verplicht.
209 berichten.
Mart van der Heijden
Hoi Jo en Annelies,

Bedankt voor de leuke rijlessen!
Door de leerzame lessen heb ik mijn theorie, TTT en rijexamen allemaal in één keer gehaald. Ik denk dat we elkaar nog vaak tegen zullen komen. Nogmaals bedankt en ik wens je veel succes verder met de autorijschool!

Groetjes Mart
Jeroen Vaessens
hoi jo en Annelies

bedankt voor de leuke gezellige rijlessen. ik heb altijd naar de rijlessen uit gekeken, en natuurlijk naar het rijbewijs.

nu heb dankzij de goede begeleiding in 1x mijn rijbewijs gehaald.
Brian Tijssen
Hoi Jo en Annelies,

Bedankt voor de goede begeleiding van de rijopleiding, waardoor ik alles in een keer gehaald heb.
Het was voor mij een leuke en leerzame ervaring.
Ik zal je nog wel regelmatig tegenkomen op de weg.
Hartstikke bedankt!

Groetjes, Brian Tijssen
Stella van Loo
Hallo Jo en Annelies,

Dankzij de goed begeleiding heb ik mijn rijbewijs de eerste keer gehaald.
Ik ben echt superblij!
Het was niet altijd even makkelijk maar toch heb ik het gelukkig gehaald.
Heel erg bedankt voor de goede begeleiding en alles!

Groetjes Stella
Iris Mans
Hallo Jo & Annelies.

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Het ging niet altijd even gemakkelijk maar dankzij de goede begeleiding heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald.
We komen elkaar nog wel eens tegen op de weg!

Groetjes Iris
Linda
Hallo Jo en Annelies,

Bedankt voor de goede begeleiding waardoor ik de eerste keer geslaagd ben voor mijn rijexamen. Ik ben ontzettend blij. Ik heb heel veel geleerd en ga de lessen toch wel missen. We hebben hard gewerkt maar ook op z`n tijd veel gelachen. Nogmaals bedankt en we komen elkaar vast nog wel tegen. Autorijschool Jo Vluggen kan ik echt iedereen aanbevelen.

Groetjes, Linda
Danny Rademaker
Hallo Jo en Annelies

Ik wilde toch nog even zeggen Bedankt voor alles. We hebben toch leuke maar ook moeilijke dagen gehad maar uit eindelijk is toch alles goed gegaan, 1e keer geslaagd en ik ben der echt blij mee. Bedankt en succes verder.

Gr Danny
niels
Beste Jo en Annelies,

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de lessen! Door jullie inzet heb ik alles in een keer gehaald. Ik hoop dat we elkaar snel weer tegenkomen.

Met vriendelijke groet,

Niels Prickaerts
Hicham Kharbouch
Dag Jo en Annelies,

Hartelijk bedankt Jo voor alle leuke maar ook vooral leerzame lessen. U was voor mij een super leuke rijinstructeur die mij veel heeft bijgeleerd. Door u wijze lessen heb ik mijn ; theorie, tussentijdsetoets en mijn examen allemaal in 1x behaald. Heel erg bedankt hier voor en ik zal zeker jouw leuke lessen missen.

Hartelijk dank Mvg. Hicham Kharbouch
Laurens Schaap
hoi jo en annelies,

Nog een keer heel erg bedankt voor de rijlessen, zodat ook ik de eerste keer geslaagd ben. Het is/ was een geweldige ervaring, met af en toe leuke humor, maar ook serieuze ritten als het moest. het was dan niet altijd even makkelijk, maar ik ben er nu echt van overtuigd dat ik goed en veilig kan autorijden.

groetjes, Laurens
Denise Tijssen
Hoi Jo en Annelies,
JES! Vandaag mijn rijbewijs gehaald!!! In een keer geslaagd!!! Het dringt nog steeds niet tot me door, maar dat komt nog wel! Ik wil jullie beide heeeeel erg bedanken voor de goede steun! Gelukkig, mijn zelfvertrouwen is er! We komen ons vast nog wel eens tegen, al is het op de weg. En anders.. Kom lekker eens bij de HEMA ontbijten, haha! Nogmaals heel erg bedankt!
Groeten, Denise
Dionne Slijpen
Hallo Jo en Annelies,

Vandaag de eerste keer alleen in de auto gereden. Echt spannend, maar dankzij de goede rijlessen ging het prima. Ik wil jullie, met name Jo nogmaals bedanken voor de goede rijlessen, want hierdoor ben ook ik gelukkig in een keer geslaagd. Annelies bedankt voor het goede vertrouwen!

Groetjes, Dionne
Bernice Coenen
Beste Jo en Annelies,

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede begeleiding waardoor het mogelijk was om zowel mijn TTT als rijexamen de eerste keer te halen!
Autorijschool Jo Vluggen kan ik iedereen aanbevelen.
Nogmaals heel erg bedankt voor de goede rijopleiding.

Groetjes,
Bernice
Tim Hodiamont
Beste Jo, en Annelies Vluggen

Ik weet het nog als de dag van gisteren.. Mijn eerste rijles was gepland en ik ging dat allemaal wel even doen. Nou dat viel toch vies tegen.. Ondanks de geweldige begeleiding, had ik er toch behoorlijk wat moeite mee.

Ondanks dat het voor mij niet altijd even makkelijk was, bleef de begeleiding rijles in rijles uit top! EN HEB IK MIJN RIJBEWIJS DE EERSTE KEER GEHAALD!!
Ik wil jullie bedanken voor de tijd, en energie die jullie in mij hebben gestoken, en wens jullie het allerbeste toe!!! Tot op de weg, groeten Tim Hodiamont
Liam Jansen
Hallo Jo en Annelies,

Hartstikke bedankt voor de rijopleidig! Het was niet gemakkelijk voor me, maar door de goede lessen en begeleiding heb ik ook alles in een keer gehaald.

Groeten Liam
jeroen vaassen
beste Jo en Annelies, heel erg bedankt voor de begeleiding en alles eromheen bij het halen van het rijbewijs, alles in een keer gehaald! gewoon super. rijbewijs is binnen en de eerste ritjes zitten er al op gaat echt goed! groetjes jeroen
Nancy Coolen
Beste Jo en Annelies,

Bedankt voor alle steun en natuurlijk ook niet te vergeten de gezelligheid. Ik heb dankzij jullie zowel mijn theorie, TTT als rijexamen allemaal in één keer gehaald. In het begin nog wat onzeker en nu (gelukkig) vol vertrouwen achter het stuur! Pap zal er wel blij mee zijn dat die nu weer z\'n auto moet lenen. Ik ga de duitse schlagermuziek wel missen, misschien toch maar een CD\'tje aanschaffen haha (:

Groetjes,

Nancy
Samira Elmansouri
Beste Jo en Annelies,

Joepiie, Joeppie, Joeppie,
vandaag is het bij mij zeker feest, de glimlach van mijn gezicht wilt absoluut niet verdwijnen. Ik ben zo blij vandaag omdat ik in een keer mijn rijbewijs heb behaald.
Hiervoor wil ik jullie bedanken voor de leuke en prettige rijlessen. Ik heb in een keer mijn tussentijdstoets gehaald en mijn autorijbewijs. Ik was op het begin erg onzeker wat betreft het autorijden, maar nu ben ik zo zelfverzekerd dat ik denk dat ik alles aankan hiervoor wil ik jullie hartelijk bedanken.

Nogmaals bedankt!

Groetjes Samira
max scheepers
Beste Jo en Annelies,

hartstikke bedankt voor een geslaagde rijopleiding! Door de goede voorbereiding en uitleg ben ik erin geslaagd zowel mijn theorie examen als mijn TTT en praktijkexamen in 1 keer te halen. Ook al was ik op het begin onzeker, toch heb ik tijdens de lessen geleerd om een zelfverzekerde rit te rijden. Met het rijbewijs nu tot gevolg. Enorm bedankt voor de leerzame en prettige lessen die ik heb mogen volgen. Het was heel gezellig!
Groet Max
Ghislaine Schyns
Beste Jo en Annelies,

Vanochtend was het dan zover. Tijd voor mijn rijexamen..
Een spannend moment, maar gelukkig heb ik het goed doorstaan.
Heel erg bedankt voor de leerzame, interessante en vooral leuke rijlessen!
We gaan ons vast nog een keer tegenkomen op de weg.

Ook bedankt namens mijn ouders!
Groetjes, Ghislaine