Gastenboek

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
De velden met een * zijn verplicht.
245 berichten.
Iris Mans
Hallo Jo & Annelies.

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Het ging niet altijd even gemakkelijk maar dankzij de goede begeleiding heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald.
We komen elkaar nog wel eens tegen op de weg!

Groetjes Iris
Linda
Hallo Jo en Annelies,

Bedankt voor de goede begeleiding waardoor ik de eerste keer geslaagd ben voor mijn rijexamen. Ik ben ontzettend blij. Ik heb heel veel geleerd en ga de lessen toch wel missen. We hebben hard gewerkt maar ook op z`n tijd veel gelachen. Nogmaals bedankt en we komen elkaar vast nog wel tegen. Autorijschool Jo Vluggen kan ik echt iedereen aanbevelen.

Groetjes, Linda
Danny Rademaker
Hallo Jo en Annelies

Ik wilde toch nog even zeggen Bedankt voor alles. We hebben toch leuke maar ook moeilijke dagen gehad maar uit eindelijk is toch alles goed gegaan, 1e keer geslaagd en ik ben der echt blij mee. Bedankt en succes verder.

Gr Danny
niels
Beste Jo en Annelies,

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de lessen! Door jullie inzet heb ik alles in een keer gehaald. Ik hoop dat we elkaar snel weer tegenkomen.

Met vriendelijke groet,

Niels Prickaerts
Hicham Kharbouch
Dag Jo en Annelies,

Hartelijk bedankt Jo voor alle leuke maar ook vooral leerzame lessen. U was voor mij een super leuke rijinstructeur die mij veel heeft bijgeleerd. Door u wijze lessen heb ik mijn ; theorie, tussentijdsetoets en mijn examen allemaal in 1x behaald. Heel erg bedankt hier voor en ik zal zeker jouw leuke lessen missen.

Hartelijk dank Mvg. Hicham Kharbouch
Laurens Schaap
hoi jo en annelies,

Nog een keer heel erg bedankt voor de rijlessen, zodat ook ik de eerste keer geslaagd ben. Het is/ was een geweldige ervaring, met af en toe leuke humor, maar ook serieuze ritten als het moest. het was dan niet altijd even makkelijk, maar ik ben er nu echt van overtuigd dat ik goed en veilig kan autorijden.

groetjes, Laurens
Denise Tijssen
Hoi Jo en Annelies,
JES! Vandaag mijn rijbewijs gehaald!!! In een keer geslaagd!!! Het dringt nog steeds niet tot me door, maar dat komt nog wel! Ik wil jullie beide heeeeel erg bedanken voor de goede steun! Gelukkig, mijn zelfvertrouwen is er! We komen ons vast nog wel eens tegen, al is het op de weg. En anders.. Kom lekker eens bij de HEMA ontbijten, haha! Nogmaals heel erg bedankt!
Groeten, Denise
Dionne Slijpen
Hallo Jo en Annelies,

Vandaag de eerste keer alleen in de auto gereden. Echt spannend, maar dankzij de goede rijlessen ging het prima. Ik wil jullie, met name Jo nogmaals bedanken voor de goede rijlessen, want hierdoor ben ook ik gelukkig in een keer geslaagd. Annelies bedankt voor het goede vertrouwen!

Groetjes, Dionne
Bernice Coenen
Beste Jo en Annelies,

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede begeleiding waardoor het mogelijk was om zowel mijn TTT als rijexamen de eerste keer te halen!
Autorijschool Jo Vluggen kan ik iedereen aanbevelen.
Nogmaals heel erg bedankt voor de goede rijopleiding.

Groetjes,
Bernice
Tim Hodiamont
Beste Jo, en Annelies Vluggen

Ik weet het nog als de dag van gisteren.. Mijn eerste rijles was gepland en ik ging dat allemaal wel even doen. Nou dat viel toch vies tegen.. Ondanks de geweldige begeleiding, had ik er toch behoorlijk wat moeite mee.

Ondanks dat het voor mij niet altijd even makkelijk was, bleef de begeleiding rijles in rijles uit top! EN HEB IK MIJN RIJBEWIJS DE EERSTE KEER GEHAALD!!
Ik wil jullie bedanken voor de tijd, en energie die jullie in mij hebben gestoken, en wens jullie het allerbeste toe!!! Tot op de weg, groeten Tim Hodiamont
Liam Jansen
Hallo Jo en Annelies,

Hartstikke bedankt voor de rijopleidig! Het was niet gemakkelijk voor me, maar door de goede lessen en begeleiding heb ik ook alles in een keer gehaald.

Groeten Liam
jeroen vaassen
beste Jo en Annelies, heel erg bedankt voor de begeleiding en alles eromheen bij het halen van het rijbewijs, alles in een keer gehaald! gewoon super. rijbewijs is binnen en de eerste ritjes zitten er al op gaat echt goed! groetjes jeroen
Nancy Coolen
Beste Jo en Annelies,

Bedankt voor alle steun en natuurlijk ook niet te vergeten de gezelligheid. Ik heb dankzij jullie zowel mijn theorie, TTT als rijexamen allemaal in één keer gehaald. In het begin nog wat onzeker en nu (gelukkig) vol vertrouwen achter het stuur! Pap zal er wel blij mee zijn dat die nu weer z\'n auto moet lenen. Ik ga de duitse schlagermuziek wel missen, misschien toch maar een CD\'tje aanschaffen haha (:

Groetjes,

Nancy
Samira Elmansouri
Beste Jo en Annelies,

Joepiie, Joeppie, Joeppie,
vandaag is het bij mij zeker feest, de glimlach van mijn gezicht wilt absoluut niet verdwijnen. Ik ben zo blij vandaag omdat ik in een keer mijn rijbewijs heb behaald.
Hiervoor wil ik jullie bedanken voor de leuke en prettige rijlessen. Ik heb in een keer mijn tussentijdstoets gehaald en mijn autorijbewijs. Ik was op het begin erg onzeker wat betreft het autorijden, maar nu ben ik zo zelfverzekerd dat ik denk dat ik alles aankan hiervoor wil ik jullie hartelijk bedanken.

Nogmaals bedankt!

Groetjes Samira
max scheepers
Beste Jo en Annelies,

hartstikke bedankt voor een geslaagde rijopleiding! Door de goede voorbereiding en uitleg ben ik erin geslaagd zowel mijn theorie examen als mijn TTT en praktijkexamen in 1 keer te halen. Ook al was ik op het begin onzeker, toch heb ik tijdens de lessen geleerd om een zelfverzekerde rit te rijden. Met het rijbewijs nu tot gevolg. Enorm bedankt voor de leerzame en prettige lessen die ik heb mogen volgen. Het was heel gezellig!
Groet Max
Ghislaine Schyns
Beste Jo en Annelies,

Vanochtend was het dan zover. Tijd voor mijn rijexamen..
Een spannend moment, maar gelukkig heb ik het goed doorstaan.
Heel erg bedankt voor de leerzame, interessante en vooral leuke rijlessen!
We gaan ons vast nog een keer tegenkomen op de weg.

Ook bedankt namens mijn ouders!
Groetjes, Ghislaine
Florentine Steijlen
Beste Jo en Annelies,

Dankzij jullie heb ik mijn theorie, TTT en rijexamen alledrie, de eerste keer kunnen halen.
Ik heb het nog spannend gemaakt, want de laatste lessen gingen niet allemaal even goed. Maar na nog een aantal tips van Jo, vlak voor het examen, heb ik vol zelfvertrouwen kunnen laten zien wat ik allemaal heb geleerd.
Ondanks alle sneeuw, waardoor het rijexamen bijna niet doorging, heb ik met jullie hulp mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!
Heel erg bedankt voor alle leerzame lessen!!

Groeten,
Florentine
Iris Vluggen
Hallo Jo en Annelies,

In 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs!
Gelukkig! De laatste 3 lessen gingen verschrikkelijk, maar toch dankzij de goede begeleiding is het me gelukt.
Bedankt voor de steun en het vertrouwen.

Groetjes Iris
Sanne Teheux
Yes Yes Yes!
Vandaag heb ook ik in een keer mijn rijbewijs gehaald.
Ondanks de laatste zware lootjes heeft Jo mij er toch doorheen gesleept.
Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de enorme steun, hulp en een goede voorbereiding voor een geslaagd theorie examen, TTT en rijexamen!

Groetjes
Sanne
Nadine Coorens
Hoi Jo en Annelies,
Het duurde even voordat ik het besefte, maar ik heb echt mijn rijbewijs binnen en ben ontzettend blij dat ik de eerste keer geslaagd ben! Annelies, heel erg bedankt voor de gastvrijheid en al het werk op de achtergrond. Jo, bedankt voor de geweldige rijopleiding en al je inzet om mij op niveau te krijgen. In de laatste weken verliepen de lessen zo moeizaam, maar je hebt me erdoorheen weten te slepen waardoor het op het einde nog helemaal goed is gekomen. Ik ging vol zelfvertrouwen naar het examen! Die wedstrijd waarbij we met 10-0 achter stonden, hebben we toch nog dik gewonnen! En dat was niet gelukt als jij de aanvoerder niet was geweest Jo! Ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan. Echt super bedankt! Toch vind ik het heel jammer dat de rijopleiding nu voorbij is, maar we komen elkaar vast nog wel eens tegen!
Groetjes Nadine