Opfriscursus

Een drukker verkeersbeeld, veranderde infrastructuur en gemoderniseerde auto’s vragen om een aanpassing van de rijstijl.

Veel mensen krijgen steeds meer moeite om op een veilige en verantwoorde wijze deel te nemen aan het verkeer. Dit komt mede door de enorme toename van het aantal personenauto’s in ons land maar ook door de complexiteit van de infrastructuur. Bovendien is het zo dat de hedendaagse auto om een aanpassing van de rijstijl vraagt. Die rijstijl, ook wel “Het Nieuwe Rijden” genoemd, komt niet alleen de veiligheid ten goede maar is ook nog eens milder voor het milieu en gunstiger voor de portemonnee.

Wij bieden de mogelijkheid om een opfriscursus te volgen die we inhoudelijk gezamenlijk samenstellen. Deze cursus kan louter en alleen bestaan uit een aantal praktijklessen maar kan ook gecombineerd worden met een theorieopleiding en praktijkbegeleiding met gratis ondersteuning en toetsing. Het doel is om uw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen zodat u weer op een veilige, verantwoorde maar ook prettige manier kunt deelnemen aan het verkeer.