Over ons

Rij-, Ris- en Faalangstinstructeur met basiskennis en -vaardigheden Autisme & ADHD.

Autorijschool Jo Vluggen is gevestigd in Gulpen en verzorgt theorie- en praktijkopleidingen voor de categorie B (personenauto). Jo Vluggen is een RIS gecertificeerde rij- en faalangstinstructeur met basiskennis en -vaardigheden Autisme & ADHD. Hij is bevoegd om de Rijopleiding in Stappen te verzorgen. Deze door het CBR aanbevolen opleidingsmethode kent vele voordelen en bereidt de bestuurder in spé nog beter voor op de uitvoering van de verkeerstaak.

Op een verantwoorde en veilige manier deelnemen aan het verkeer wordt door de toenemende intensiteit van het verkeer en een gecompliceerde infrastructuur steeds ingewikkelder. Het doel van Autorijschool Jo Vluggen is om leerlingen op te leiden die gewapend met voldoende kennis en kunde de verkeerstaak op een veilige, sociale en verantwoorde wijze willen uitvoeren. Dus niet alleen het overdragen van kennis en het aanleren van vaardigheden maar ook het kweken van de juiste houding en mentaliteit.

Onze rijschool verzorgt opleidingen in de regio Zuid-Limburg, dus ook buiten de grenzen van de gemeente Gulpen-Wittem. Mochten er na het lezen van deze website nog vragen zijn, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.